Feestband

 

      What-Ever !

 
Hier kunt u alles lezen over de band    

Zie hier onze historische foto's
Wat hebt u nodig om ons te boeken.
Luister of bekijk diverse geluidsfrgmenten
Bekijk ons repertoire
Bekijk onze agenda
Partners
Stuur ons een mailtje
Hier kunt u een persoonlijk bericht achter laten
Terug naar startpagina.

   

Dave

Onze toetsenist/Gitarist en zanger:

 In het dagelijks leven zorg ik in de winter voor de veiligheid op de Limburgse autosnelwegen. Zoals het een echte Limburger betaamd hou ik van het bourgondische leven. Lekker eten en smullen van diverse soorten keukens, zoals de Hollandse keuken, Indische keuken, Griekse keuken. Het maakt niet uit, als het maar veel is ;-)

Eind jaren 70 ben ik autodidactisch (zelfstudie) heb mezelf gitaar leren spelen. Jaren later is het keyboard erbij gekomen. Door mijn Indische roots ben ik opgegroeid met countrymuziek als basis, maar ik hou van vele soorten muziek. Ook vind ik Limburgse en Nederlandstalige muziek vind ik fijn om te doen omdat dit vrolijkheid met zich meebrengt. Mijn voorkeur voor de muziek zijn de jaren 70 en 80.

Naast What-ever speel ik ook in een 7 koppige band, genaamd Modesty. We spelen grotendeels jaren 80 muziek. Bij Modesty speel ik gitaar en neem de zang voor mijn rekening. Tenslotte heb ik samen met Rosita het duo Just4U.

Muziek speelt een grote rol in mijn leven. Zonder muziek is de wereld saai. Als het publiek plezier heeft, dan heb ik ook plezier en is mijn taak volbracht.

.

 

De Band, die van elk feest, pas een echt feest maakt.

Contact:  06-22752644